Kedves Éva és Timi!

Azok számára, akik szeretnének bepillantást nyerni ebbe a szakmába, csak ajánlani tudom ezt az egyedülálló lehetőséget, amit Ti nyújtotok. Mind elméletben, mind gyakorlatban rengeteget tanulhattam Tőletek. Négy esküvőn vehettem részt, melyeken sokat segítettetek megérteni, miért annyira összetett ez a munka, mekkora szükség van a kreativitásra, a gyors döntéshozatalra és még sorolhatnám. Elmagyaráztátok az összes kis apróságot, és felhívtátok a figyelmem mindenre, ami elengedhetetlen egy színvonalas rendezvény lebonyolításához.

Ahhoz, hogy egy esküvő a külső szemlélő számára tökéletes legyen, nagyon fontos a szervezők és a szolgáltatók összehangolt munkája, mindenki 100%-os részvétele. Ez az esemény egyszeri és megismételhetetlen, ahol nem lehet hibázni.
Tudásotokat, tapasztalatotokat nagy türelemmel osztottátok meg velem, profizmusotok megmutatkozott a végeredményben, a csodás esküvőkben. Az ifjú párok nem győztek hálálkodni Nektek és az elégedettség a vendégeken is látszódott.

Köszönöm, hogy én is részt vehettem az élet egyik legcsodálatosabb eseményének szervezésében, ez a munka engem is elvarázsolt.
DóriKedves Éva és Timi!

Néhány szóval szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részese lehettem esküvőitek szervezésének, lebonyolításának. Rengeteg tapasztalatot szereztem az elméleti oktatások után, és számos spontán eseménnyel találkoztam - szinte minden esküvőre jutott belőle- amire senki nem számított, és az esküvőszervezőnek kellett megoldania.
"Minden esküvő más és más" - tapasztaltam a sokszor emlegetett mondatot - és igyekszem minden gyakorlatot, tapasztalatot mielőbb hasznosítani saját, önálló munkám során.
Tudom, ha megakadok számíthatok Rátok, ami nagyon sokat jelent ebben a szakmában.

Köszönöm Mindkettőtöknek és a továbbiakban is nagyon sok megelégedett, boldog párt kívánok!
Kata