Kik vagyunk?

Mindketten esküvőszervezőként dolgozunk a szakmában jó néhány éve, megannyi esküvő teljeskörű megszervezése és lebonyolítása van mögöttünk.
Arra szövetkeztünk, hogy megosszuk tudásunkat a jövő azon esküvőszervezőivel, akik komolyan gondolják hivatásukat az esküvőszervező szakmában. Szeretnénk hozzásegíteni őket ahhoz, hogy az átadott tapasztalatok birtokában nyugodt szívvel vehessék kézbe a hozzájuk forduló párok álomesküvőjének megvalósítását. Több száz esküvőszervező végez minden évben a különböző tanfolyamokon, mégis nagyon kevesen válnak elismert szakemberré, hiszen egy tanfolyam elvégzésétől az esküvőszervezővé válásig hosszú út vezet. Ezt a szakmát élesben, terepen lehet igazán elsajátítani, az ott szerzett tapasztalat elengedhetetlen része annak a tudásnak, amelynek egy komoly esküvőszervező a birtokában kell, hogy legyen.

Csobán Éva

Kétszeres szakmai díjas esküvőszervező vagyok, 2012-ben az általam alapított Amerikai Esküvővel elnyertem a Hungarian Wedding Award "Az év esküvői kreatív vállalkozása" díjat, 2013-ban pedig az "Az év Esküvőszervezője" címet. Immáron ez a 8. évem az esküvőszervezés szakmában. Számtalan magyar és nemzetközi esküvőn szereztem tapasztalatot, szakmai tudásom szívesen osztom meg az arra elhivatott leendő esküvőszervezőkkel.

Vasas Cs. Tímea

5 éve dolgozom esküvőszervezőként többnyelvű és magyar esküvőkön egyaránt, előtte 10 évig multinacionális cégek rendezvényszervezője voltam. Saját magammal és a velem dolgozó szolgáltatókkal szemben is maximálisak az elvárásaim, hiszen az esküvő két ember életében egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom. Fontosnak tartom a hazai esküvőszervező képzés minőségének erősítését és szakmai támogatását.